به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر؛ رئیس شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان بوشهر با گرامیداشت ایام شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: بر اساس دستورالعملهای ابلاغی وزارت نیرو، برنامه ریزی برگزاری این مانور طی چند ماه انجام شد و شرح وظایف و اقدامات مورد نیاز کمیتههای مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
مهندس علی محمدی افزود: علیرغم آمادگی کامل همکاران صنعت آب و برق استان بوشهر، به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی و دستور ستاد ملی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، این مانور از حالت عملیاتی به صورت ویدئو کنفرانسی و دورمیزی انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس سناریو طراحی شده، این مانور بر مبنای مواجهه با یک زلزله به شدت 6 ریشتر در منطقه چغادک برنامه ریزی شده بود و طی آن همه واحدهای مدیریتی و عملیاتی صنعت آب و برق به ایفای نقش پرداختند.
محمدی ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران برگزاری این مانور گفت: هماهنگی بالای ارکان مختلف صنعت آب و برق استان بوشهر موجب تسهیل در اجرای این مانور و کسب تجربیات مفید جهت مواجهه با بحرانهای احتمالی گردید.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر نیز در این نشست اظهار کرد: حادثه هیچ گاه خبر نمیکند و همواره باید جهت مواجهه و مقابله با آن آمادگی لازم را داشته و تمهیدات لازم را فراهم کرده باشیم.
مهندس جهانگیر دهقانی بیان کرد: آب و برق از نیازهای اولیه مردم است و با ارزیابی نتایج این مانور می بایست به استمرار خدمت رسانی این دو حوزه در زمان بحران توجه نمود.
وی خاطرنشان کرد: سطح بالای هماهنگی میان دستگاههای تابعه وزارت نیرو و همچنین استانداری و سایر نهادهای مرتبط، موجب برگزاری با کیفیت این مانور شد.
دهقانی افزود: در زمان وقوع حادثه، اطلاع رسانی و ارتباطات با کیفیت، امری مهم است و باید در بحرانها به آن توجه ویژه شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری با تاکید بر اصل لایههای جانشینی در مدیریت بحران گفت: اهمیت این موضوع بسیار زیاد است و پیش از بحران باید تا سه رده جانشینی تعیین گردد که خوشبختانه در این مانور، به این اصل ترتیب اثر داده شده بود.
در پایان این نشست از مدیران عامل، رؤسای گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و مدیران روابط عمومی شرکتهای صنعت آب و برق استان بوشهر جهت برگزاری موفق مانور آمادگی مقابله با زلزله منطقه مرکزی جنوب کشور تقدیر به عمل آمد.