علی محمدی با اشاره به راندمان پایین آب در بخش کشاورزی، بر اهمیت بهینهسازی مصرف آب در این حوزه تأکید کرد و افزود: روشهای سنتی آبیاری و استفاده نادرست از منابع آبی باعث کاهش کارایی و تشدید بحرانهای آبی در استان شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر اظهار کرد: خشکسالیهای اخیر و عدم رعایت الگوی کشت متناسب با اقلیم، از عوامل اصلی مشکلات کشاورزی استان است و باید در این حوزهبه به الگوی کشت تعیین شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی که متناسب با شرایط اقلیمی منطقه برنامه ریزی شده، متعهد شویم تا میزان هدررفت آب کاهش یابد.
علی محمدی توسعه و ترویج اقتصاد کشاورزی با رویکرد دریامحور را راهکاری اساسی برای تأمین امنیت غذایی و کاهش وابستگی به منابع آب زیرزمینی عنوان کرد و تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان بوشهر، استفاده از ظرفیت دریا میتواند به رونق اقتصادی منطقه، ایجاد مشاغل با ارزش افزوده بالاتر نسبت به کشاورزی سنتی و همچنین مدرن شدن کشاورزی کمک کند.
وی فرهنگسازی عمومی را یکی از ضرورتهای مهم در صیانت از منابع آب دانست و تاکید کرد: آموزش همه ارکان موثر در مصرف آب اعم از خانواده ها، دانش آموزان و بهره برداران منابع آب میتواند نقش مؤثری در کاهش مصرف بیرویه آب و استفاده بهینه از منابع داشته باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر گفت: تاکید بر آموزش دانش آموزان به دلیل اثرگذاری این قشر بر جامعه پیرامونی خود، یکی از اهداف همیشگی شرکت آب منطقه ای بوشهر است و در سال تحصیلی جاری به سه طرح دانش آموزی نجات آب، گسترش سواد آبی با تدریس کتاب انسان و محیط زیست و آموزشیار آب در این حوزه فعالیت می کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز با تقدیر از اقدامات شرکت آب منطقه ای بوشهر عنوان کرد: آموزش دانش آموزان به صورت پایه و چهره به چهره در همه حوزه ها تاثیرات قابل توجهی در رفع مشکلات داشته است.
غلامرضا دانش فر تاکید کرد: اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر همواره آمادگی خود مبنی بر همراهی و همکاری در زمینه آموزش مدیریت مصرف آب اعلام نموده است و آماده همکاری با شرکت آب منطقه ای بوشهر هستیم.
در ادامه این نشست روند اجرای اقدامات انجام شده در طرح داناب از جمله تبادل تفاهم نامه، آموزش مربیان، انجام پیش آزمون، آموزش دانش آموزان و انجام پس آزمون و ... مورد بررسی قرار گرفت.