مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر در بازدید استاندار بوشهر از سد دشت پلنگ گفت: این سد با هدف توسعه زیرساختهای آبی از جمله تأمین آب شرب و کشاورزی و مدیریت سیلاب طراحی شده است و پیشرفت فیزیکی پروژه تاکنون به مراحل قابل توجهی رسیده است.
علی محمدی اظهار کرد: سد دشت پلنگ که از نوع بتنی CMD بوده و طول تاج آن 1030 متر و ارتفاع آن 54 متر است، در حال حاضر به پیشرفت 51 درصدی در بخش بتنریزی بدنه دست یافته است.
وی افزود: این مرحله از کار شامل اجرای 530 هزار متر مکعب بتن از مجموع یک میلیون متر مکعب مورد نیاز پروژه بوده که نشاندهنده تلاش مستمر تیم اجرایی است.
محمدی خاطرنشان کرد: بخشهای حفاری و تزریق نیز مشابه بتنریزی، ۵۰ درصد پیشرفت داشتهاند و کارهای فولادی پروژه تاکنون به ۳۵ درصد تکمیل شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر تصریح کرد: به منظور ارتقای کیفیت ساخت و بهرهبرداری ایمن از سد، اقدامات گستردهای در حوزه ابزار دقیق انجام شده است و تاکنون تهیه و نصب ۶۰ عدد ابزار دقیق شامل ۴۸ عدد کرنشسنج دو بعدی، ۲ عدد ترمومتر هوا، ۴ عدد ترمومتر آب و ۶ عدد آپلیفت گیج توسط یکی از شرکت های تخصصی ابزار دقیق ایرانی کامل شده است. این تجهیزات جهت پایش و نظارت دقیق بر وضعیت سد در مراحل ساخت و بهرهبرداری طراحی و نصب شدهاند.
علی محمدی عنوان کرد: در بخش هیدرومکانیکال، طراحی لولههای تخلیه تحتانی و آبرسانی به طور کامل انجام شده و فرآیند تولید، پوشش و بازرسی متعلقات لولههای ۲۲۰۰ میلیمتر و ۱۲۰۰ میلیمتر نیز تکمیل شده است.
وی با اشاره به مشخصات فنی سد دشت پلنگ گفت: این سد با ظرفیت کل مخزن 150 میلیون متر مکعب، قادر است نقش مهمی در تأمین آب شرب مناطق مرکزی و جنوب استان بوشهر ایفا کند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر عنوان کرد: این سد در زمان اجرای پروژه نزدیک به 300 شغل به صورت مستقیم و 600 شغل به صورت غیرمستقیم ایجاد می کند و تکمیل و بهرهبرداری این سد میتواند توسعه اقتصادی، اجتماعی و زیرساختی شهرستان دشتی و شهرستانهای همجوار را تسریع کند.
محمدی یادآور شد: در حال حاضر، تلاشها بر تکمیل هرچه سریعتر این پروژه متمرکز شده است تا بخش قابل توجهی از نیازهای آب شرب استان بوشهر برطرف شود و امکان مدیریت مطلوبتر منابع آب فراهم گردد.