به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر، مدیرعامل این شرکت در نشست مشترک با مدیران بنیاد نخبگان استان اظهار کرد: این شرکت به عنوان یک دستگاه اجرایی، فنی و مهندسی همواره از طرح های نوآورانه در عرصه های مختلف استقبال می کند.
علی محمدی افزود: بسیاری از طرح های سد سازی، انتقال آب و حفاظتی این شرکت با جدید ترین تکنولوژی های موجود در کشور و جهان اجرایی شده است که نشان دهنده ی توانمندی مهندسین ایرانی در حوزه طراحی و اجرا است.
وی خاطرنشان کرد: سد قیزقلعه دشتی به عنوان نخستین سد CMD که در ایران به بهره برداری رسیده و سد آبپا دشتستان به عنوان نخستین سد CSG و دوست دار محیط زیست کشور، از جمله دستاوردهای متخصصین پیشگام صنعت آب کشور می باشد.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر گفت: ایجاد بسترهای مناسب جهت بهرمندی از ظرفیت های علمی و پژوهشی دو سازمان می تواند موجب مانع زدایی علمی از طرح های نوین در صنعت آب گردد.
رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر نیز با تاکید بر ضرورت ایجاد فرصت همکاری نخبگان علمی در طرح های صنعتی، از آمادگی این سازمان در پیوند مخترعین و نوآوران به صنعت آب استان خبر داد.
اله کرم اخلاقی افزود: تلاش در استفاده از ظرفیت پژوهشگران برجسته ایرانی خارج از کشور و انتقال فناوری های نوین به ایران، بخشی از رسالت بنیاد نخبگان است.
در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری های مشترک شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر و بنیاد نخبگان استان بوشهر امضاء و مبادله شد.