مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر در این نشست اظهار کرد: مشارکت نخبگان و دانشگاهیان در رفع مشکلات حوزه های مختلف، نقطه قوت توسعه و پیشرفت شهرستان دشتستان است.
علی محمدی خاطرنشان کرد: بهره گیری از کلیه نظرات کارشناسی موجب رسیدن به راهکارهای بهتر و رفع سریع تر چالش ها به ویژه در حوزه آب و کشاورزری می گردد.
وی عنوان کرد: آب نخستین عامل ایجاد توسعه پایدار می باشد و طرح های جامعی در زمینه تامین آب شهرستان دشتستان اجرایی شده و در حال اجرا می باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر افزود: سدهای رییسعلی دلواری، ارغون، تنگ ارم و طرج های کنترل سیلاب شبانکاره، ایستگاه پمپاژ نخلستان و حاج مهدی و شبکه های آبیاری و زهکشی متعدد پروژه های تکمیل شده و در حال بهره برداری این شهرستان در سنوات اخیر است.
وی اظهار کرد: ساخت سدهای دالکی، دهرود، عنبری و دیگر پروژه های مطالعاتی، ظرفیت بزرگی را به مجموعه ذخیره سازی آب دشتستان اضافه خواهد کرد.
محمدی تصریح کرد: با وجود همه پروژه های در حال بهره برداری و اجرایی، به منظور پایداری و ایجاد تعادل میان آب در دسترس و آب مصرفی نیازمند مدیریت منابع آب از طریق افزایش بهره وری فیزیکی و اقتصادی آن می باشیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر گفت: برداشت های بیش از ظرفیت آبخوان ها و ایجاد فشار تامین شغل در حوزه کشاورزی، این حوزه را به فعالیتی را بسیار آب بر و کم بازده تبدیل کرده است.
وی یادآور شد: همواره از راهکارهای علمی که منجر به افزایش بهره وری آب و بهبود معیشت کشاورزان گردد حمایت می کنیم.