در این نشست، آخرین وضعیت حوزه آب بوشهر از منظر منابع آب سطحی، تاب آوری در برابر سیلاب، منابع آب زیرزمینی، فرونشست و طرحهای پیشگیرانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین عملکرد و ساختار مدیریت بحران شرکت آب منطقهای بوشهر و اقدامات این شرکت در حوزه آموزش مباحث مدیریت بحران ارزیابی شد
. بررسی آخرین شرایط منابع آب زیرزمینی، چاههای غیرمجاز، نصب تجهیزات و منصوبات اندازه گیری هوشمند و جلوگیری از فرونشست از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود.
در پایان این نشست ضمن ارائه گزارش از آخرین اقدامات شرکت آب منطقهای بوشهر در حوزه پیشگیری و مدیریت سیلاب، پیشنهادات ارتقاء استان بوشهر در حوزه مدیریت بحرانهای حوزه آب مورد تبادل نظر قرار گرفت.
دومین برنامه ارزیابان سازمان مدیریت بحران کشور، بازدید از بند بصری و لایروبی رودخانه حله به عنوان یکی از پروژههای مهم در سه شهرستان گناوه، دشتستان و بوشهر بود.
در این بازدید مهرداد حسن زاده (مدیرکل مدیریت بحران استان هرمزگان)، فرهاد سعدی (مدیرکل مدیریت بحران استان فارس و کوروش دهقانی (مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر) به عنوان ارزیاب به بررسی آخرین وضعیت پیشرفت این پروژه پرداختند.
طرح ساماندهی سازه مقسم بند بصری و لایروبی رودخانه حله ضمن افزایش ضریب آبگذری، موجب توزیع دقیق و عادلانه آب شاخههای جنوبی و شمالی رودخانه حله و تامین بهتر حقابه تالاب حله خواهد شد.
پیش از این نیز نشست ویدیوکنفرانسی کمیته ملی راهبری، کنترل و کاهش خطر سیل با حضور اعضای ستاد استانی و با هدف تبیین تکالیف و برنامه های اقدامات اولویت دار هر یک از دستگاه ها در چهار چوب دستورالعمل ساز و کار کنترل سیلاب، آخرین وضعیت کنترل و تحلیل پیش بینی های کوتاه مدت ، هفتگی ، ماهانه و فصلی پایش بارش توسط سازمان هواشناسی کشور، بررسی آخرین وضعیت سازه های تقاطعی و رفع انسداد آنها و ارایه گزارش برنامه های اجرایی ملی ، استانی و سازکارهای کاهش خطر سیلاب به میزبانی شرکت آب منطقه ای بوشهر برگزار گردید.