معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای بوشهر گفت: این شبکه آبیاری یکی از مهم ترین مناطق تولید کننده خرما در استان بوشهر است و تامین به موقع و با حجم مناسب آب، موجب افزایش کمی و کیفی این محصول استراتژیک خواهد شد.
عبدالطیف عباسی نژاد افزود: روش های سنتی آبیاری اعم از غرقابی موجب راندمان پایین آب در دسترس کشاورزان می گردد و با توجه به کاهش 54 درصدی بارندگی در سال آبی جاری نسبت به سال گذشته، باید این روش ها اصلاح شود.
وی خاطرنشان کرد: فرآیند آبیاری بیش از 1 میلیون و 200 هزار اصله نخل پس از اتمام گرده افشانی آغاز و تا پیش از فصل برداشت محصولات ادامه خواهد داشت.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای بوشهر عنوان کرد: از کشاورزان محترم نیز تقاضا می گردد با توجه به کاهش 66 درصدی آبگیری سد رییسعلی دلواری در مقایسه با سال گذشته، ضمن رعایت الگوی مصرف و افزایش راندمان آب در دسترس، نهایت همکاری در فرآیند آبیاری را داشته باشند تا آب با حجم و زمان بندی برنامه ریزی شده در اختیار بهره برداران قرار گیرد.
عباسی نژاد با اشاره به رو به پایان بودن آبیاری دیگر شبکه های پایاب سد رییسعلی دلواری گفت: به صورت همزمان با آبیاری در شبکه آبپخش، روند توزیع آب در شبکه های آبیاری شبانکاره، کلل و حاشیه رودخانه حله نیز طبق تقویم آبیاری ادامه دارد.
وی اظهار کرد: تعهدات تامین نیازهای زیست محیطی رودخانه شاپور، رودخانه حله و تالاب حله از محل رهاسازی سد رییسعلی دلواری و تنظیم در بند بصری نیز به عنوان یکی از اولویت های این شرکت در حال انجام است.