علی محمدی در این مراسم اظهار کرد: حوضه آبریز سد ارغون 35 کیلومتر مربع است که آورد سالانه ای حدود 1.2 میلیون مترمکعب دارد.
وی بیان کرد: نیاز آبی شهر کلمه و روستاهای اطراف آن بر اساس جمعیت و سرانه مصرف سالانه 340هزار مترمکعب است و سد ارغون این نیاز آبی را به صورت پایدار تامین خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر سد ارغون را دارای یکی از مدرنترین تکنولوژی ها دانست و عنوان کرد: سدهای بتنی CSG یکی از مدرنترین انواع سد در جهان می باشد که متخصصین ایران موفق به بومی سازی تکنولوژی آن شده اند.
وی افزود: از ویژگی های مهم این نوع می توان به اقتصادی بودن آن و همچنین زمان کوتاه اجرای آن اشاره کرد.
علی محمدی خاطرنشان کرد: این سد از نوع بتنی CSG با ارتفاع 25 متر، طول تاج 250 متر و دریاچه ای به وسعت 25 هکتار است.
محمدی گفت: در این پروژه 50 هزار مترمکعب بتن ریزی انجام شده است و بدنه آن تنها درطول 1 سال تکمیل شد. در بارندگی آذر ماه سال گذشته، قریب به 700 هزارمترمکعب آب در این سد ذخیره شد و هم اکنون 400 هزار مترمکعب آب در مخزن این سد وجود دارد.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر اظهار کرد: در این پروژه 200 هزار مترمکعب خاکبرداری انجام شد و جهت پایدارسازی و استحکام این سازه، 5هزار و 300 مترطول گمانه تزریق شده است. این سد همچنین سرریز سد به عرض 20 متر از نوع آزاد پلکانی و دو لوله آبگیر در ترازهای 9 متری و 11 متری دارد.
وی یادآور شد: این پروژه توسط پیمانکار و عوامل اجرایی بومی استان بوشهر و با سرمایه گذاری 600 میلیارد ریال به مرحله بهره برداری رسیده است.
محمدی در پایان خاطرنشان کرد: توجه ویژه استاندار بوشهر به طرح های عمرانی به ویژه حوزه آب و همت کلیه عوامل اجرایی، پیمانکار، مشاور و همکاران شرکت آب منطقه ای بوشهر موجب تکمیل وبهره برداری سریع این پروژه گردید که از همهی این عزیزان کمال تشکر را دارم.