مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر در آیین اختتامیه طرح گسترش سواد آبی سال 1401 اظهار کرد: سیاست گذاری وزارت نیرو در راستای مدیریت منابع آب، از حوزه تامین مستمر به فرآیند تامین پایدار و مصرف بهینه به صورت توأمان تبدیل شده است و در حوزه مدیریت مصرف، مشارکت مردم مهم ترین اصل تضمین پایداری است.
علی محمدی خاطرنشان کرد: افزایش جمعیت از یک سو و کاهش بارندگی ها از سوی دیگر، موجب کاهش سرانه آب تجدیدپذیر در استان بوشهر شده و این بدان معنی است که میزان آب در دسترس برای هر نفر کاهش چشمگیری داشته است.
وی افزود: میانگین بارندگی استان بوشهر 254 میلیمتر است اما در 56 درصد از دوره آماری بلند مدت، این میزان نیز تحقق نیافته و خشکسالی در استان بوشهر استمرار داشته است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر عنوان کرد: این خشکسالی نه تنها استان بوشهر، بلکه استان های بالادست حوضه های آبریز مند و حله را نیز تحت تاثیر قرار داده است و این موضوع کاهش شدید آورد رودخانه ها و عدم تغذیه آب های زیرزمینی را به دنبال داشته است.
علی محمدی با تاکید بر ضرورت هم افزایی در صیانت از منابع آب گفت: پایداری زیستی در اقلیم کم آب استان بوشهر، نیازمند مشارکت و نقش آفرینی فعال همه اجزای جامعه است و دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور نقش بی بدیلی در این عرص ایفا خواهند کرد.
وی با تقدیر از مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر و دیگر ارکان اجرای طرح داناب و گسترش سواد آبی خاطرنشان کرد: همکاری و دغدغه مندی اداره کل آموزش و پرورش و معلمان محترم استان بوشهر، موجب بروز نتایج مثبتی در خصوص افزایش آگاهی و حساسیت دانش آموزان استان بوشهر نسبت به صیانت از منابع آب شده است.
این گزارش می افزاید: در پایان این مراسم، از معلمان برتر در زمینه آموزش سواد آبی تقدیر شد و تفاهم نامه همکاری شرکت آب منطقه ای بوشهر و اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر به منظور استمرار طرح داناب در سال تحصیلی 02-1401 مبادله گردید.
در بخش دیگر این مراسم، کارگاه آموزشی رابطان طرح داناب و گسترش سواد آبی با تدریس محمد فشایی مشاور استانی این طرح به اجرا رسید.